Telefon: +45 21 60 82 18 (Hverdage mellem kl. 8.00 og 16.30)     |     E-mail: info@trendysport.dk     |     CVR: 89422418     |     Sortsøvej 6     |     2730 Herlev

OM SPYDER

 

For snart 40 år siden grundlagde amerikaneren David Jacobs Spyder. Jacobs baggrund for at gå ind i skitøj var nærliggende. Igennem mange år havde han været en del af det canadiske skilandshold - først som løber og siden som cheftræner.
 

De mange år i skisporten havde lært Jacobs mange ting. Èn af dem var, at der kun fandtes et tøjmærke inden for sweaters til konkurrenceløbere, og det var tilmed i en kvalitet, der ikke stod mål med de fornemme præstationer på pisterne.
 

David Jacobs vidste, at han kunne gøre det bedre, og efter et kort stykke tid begyndte han selv at drive et lille firma hjemme fra sit køkken, hvor han solgte sweaters til konkurrenceløbere.
 

Allerede fra begyndelsen var Spyder en succes, og det gav Jacobs blod på tanden til mere. Kollektionen af sweatere blev udvidet med skibukser, og det var her, at navnet Spyder opstod. De første skibukser havde et særligt mønster på knæet, der mindede om edderkoppeben, og heraf opstod navnet, Spyder. David Jacobs valgte samtidigt at stave Spyder med ”y” og ikke et ”i”, og det hænger ganske enkelt sammen med, at han var stor fan af bilfabrikanten Ferrari, som på det tidspunkt havde en model, der hed Spyder.
 

Fra sweaters og skibukser udvidedes kollektionen og omfattede hurtigt også både jakker, fleecetrøjer, huer og handsker. Spyders renommé for kvalitet, design og funktionalitet førte i 1989 til, at Spyder underskrev en sponsoraftale med det amerikanske skilandshold. Siden da er dette sponsorat udvidet til også at omfatte det østrigske og canadiske skilandshold. Det betyder, at nogle af verdens absolut bedste skiløbere, blandt andre Hermann Maier og Bode Miller, løb i Spyder i mange år.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lige siden opstarten har Spyder fokuseret på hver eneste detalje i arbejdet med at skabe det bedste skitøj, der findes på markedet. Kendt for at integrere high-tech materialer med design og funktionalitet med ét eneste formål; at holde skiløbere – lige fra nybegyndere til professionelle – tørre, veltilpasse og varme. Og når det er opnået, skubbes overliggeren en tand højere op.
 

Spyders insisteren på kvalitet og innovativt design har betydet, at mærket i dag er verdens største specialleverandør til skimarkedet. Spyder sælges således i ikke mindre end 50 lande i dag foruden Amerika og Canada, hvor mere end 550 butikker forhandler Spyder, som nu producerer og designer tøj til alle årstider - mænd, kvinder og børn.